Opportunities at our portfolio companies

Sofindev
20
companies
125
Jobs
Showing 20 companies
Altebra NV is al meer dan 25 jaar uw ervaren specialist in brandbeveiliging op het vlak van ontwerp, prefabricatie, installatie en onderhoud van uiterst betrouwbare sprinkler- en schuimblusinstallaties. Sinds 2011 is Altebra ook specialist op vlak van branddetectie, gasdetectie en gasblussing.
Arco NV
Arco NV
7 jobs
We zijn een Belgische onderneming met een jarenlange expertise in koeltechniek. Industriële koeling kent voor ons geen geheimen. Als koeltechnisch bedrijf ontwikkelen, vernieuwen, installeren en onderhouden we koel- en vriesinstallaties, supermarktinstallaties, airconditioning en warmtepompen en luchtbehandelingssystemen.
Brabopak
Brabopak
1 jobs
Brabopak uit Wommelgem is als groothandel al meer dan 30 jaar actief in de verpakkingswereld. Ons bedrijf is gespecialiseerd in verpakkingen en bedrukkingen op maat (gepersonaliseerde zakken, potjes, deksels, inpakpapier …). Met meer dan 10.000 producten richten we ons vooral op supermarkten, traiteurs, bakkers, slagers, vishandels en andere handelszaken. Sinds 2020 maakt ons bedrijf deel uit van de holding Claes Food Projects waartoe ook Claes Distribution, Claes Machines en Group Claes uit Paal-Beringen behoren. De 4 divisies samen profileren zich meer dan ooit als totaalleverancier voor elke professional die actief is in de voedingsindustrie.
Christiaens is een full service aanbieder van ERP software, kantoorsoftware, cloud en infrastructuur. Ons bekwaam team van 50 collega's implementeert Dynamics 365 Business Central, Microsoft 365 en Microsoft Azure bij kleine en middelgrote organisaties.
Zowel Claes Machines, Claes Distribution als Group Claes maken deel uit van de holding Claes Food Projects. Intensieve samenwerking is de sleutel van ons succes in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk. Met meer dan 14.000 producten is het gamma van groothandel Claes Distribution ronduit indrukwekkend te noemen. Kruiden, sauzen, marinades, specerijen, voedingswaren, darmen, verpakkingen, producten voor hygiëne en ontsmetting en benodigdheden voor winkel, keuken en werkhuis: we hebben het allemaal! Dankzij optimaal voorraadbeheer is een snelle levering bij ons de standaard.
Zowel Claes Machines, Claes Distribution als Group Claes maken deel uit van de holding Claes Food Projects. Intensieve samenwerking is de sleutel van ons succes in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk. Claes Machines verdeelt een ruim assortiment van kwalitatief hoogstaande machines voor de verwerking van o.a. vlees, gevogelte, vis, groenten en kant-en-klare maaltijden. Zowel industriële klanten, grootdistributeurs, retailers als zelfstandige slagers en traiteurs kunnen rekenen op onze expertise en service.
COMPANYWEB is een specialist op het vlak van bedrijfsinformatie in België. Een unieke online abonnementsformule geeft u 24u/24 toegang tot de bedrijfsinformatie van alle Belgische bedrijven. U krijgt inzage in het risico, de overlevingskansen, de betalingscapaciteit, de winstgevendheid, stabiliteit en andere sleutelfactoren van alle Belgische bedrijven. Zo weet u in een handomdraai met wie u zaken doet... en met wie u best geen zaken doet.
Delta Engineering is specialised in downstream for the blow moulding industry. Complete solutions for factories from conveying, packaging , pallet handling, right into the warehouse. With more than 80 different machines we are the unique player with solutions for all your needs.
Dumortier : fournisseur de boucherie et charcuterie Notre entreprise spécialisée dans la fourniture pour boucherie, charcuterie et salaison vous présente son large catalogue, dont les références sont sélectionnées pour leur qualité. Notre point fort : la diversité de nos produits à destination des professionnels comme des particuliers. Notre boutique en ligne vous permet de sélectionner facilement les articles et ingrédients de votre choix et de bénéficier d’une livraison rapide et soignée à moindre coût.
Gravity
Gravity
4 jobs
Gravity maakt deel uit van de Loyals Group. Gravity, gebaseerd in Amersfoort, biedt digitale en innovatieve oplossingen voor platform en app ontwikkeling.
Zowel Claes Machines, Claes Distribution als Group Claes maken deel uit van de holding Claes Food Projects. Intensieve samenwerking is de sleutel van ons succes in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk. De ondersteunende diensten van Group Claes zijn onmisbaar voor een vlotte bedrijfsvoering bij Claes Machines en Claes Distribution. IT, finance, personeelszaken, marketing en communicatie vinden hier onder andere onderdak.
Harmonize IT helpt bedrijven om beter te werken, dankzij doorgedreven automatisering. Wij zorgen ervoor dat uw ERP niet langer een last, maar een hulp is. We implementeren Business Central in kmo’s van verschillende sectoren en ontwikkelden eigen software voor de chemiesector. ChemDis kent intussen al meer dan duizend gebruikers in meer dan twintig landen.